top of page

Copyright:

Wester + Elsner

Danderyd Centre atrium

Architect: 

Wester + Elsner

Client:

Skandia Fastigheter

Location:

Stockholm, Sweden

The transformation of classic Mörby Centrum to the new and modern Danderyds Center is an ongoing process. The centre is expanded with 18,000 square meters of retail space to a total area of ​​approximately 36,000 square meters, and in the new shopping centre there will be approximately 130 stores.

The atrium discussed in this section is located in the south office building and faces true south. It is a highly glazed space that aims to provide to the occupants a communication area with plenty of daylight. Providing good conditions in this transitory space is essential.

Image-empty-state.png

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Image-empty-state.png
bottom of page